Ons team

MENSEN DIE U HELPEN

Alex van der Steeg 

Eigenaar / Adviseur 

Alex is oprichter en eigenaar van Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist B.V. Hij is zijn carrière begonnen in 1987 op de administratie bij een medisch dienstverlener. Door de automatisering kwam er tijd over waardoor er voor andere ondernemers de administratie werd gevoerd. Doordat er steeds meer klanten bij kwamen heeft hij met zijn voormalige compagnon een administratiekantoor opgericht in Zeist, administratie- en advieskantoor Berkman & van der Steeg. In 2010 heeft Alex afscheid genomen van zijn compagnon en heeft hij samen met Erik het kantoor opgestart.   

Erik Denis 

Administrateur 

Erik is in het jaar 2003 begonnen met werken bij Berkman & van der Steeg V.O.F. Toen de vennoten in 2010 besloten om uit elkaar te gaan is Erik met Alex mee gegaan en hebben ze samen BaKZ opgestart. 

Bram Biesterveld

Administrateur / Adviseur

Bram is kort naar de opstart van BaKZ in 2013 het team komen versterken. Hij houdt zich bezig o.a. de controle en verwerking van de financiële administraties, btw-aangiften, opstellen van de jaarafrekeningen, inkomstenbelasting en alle bijkomende werkzaamheden. Hij heeft een frisse visie op een moderne dienstverlening, met oog voor alle digitale mogelijkheden, zoals automatisering en kunstmatige intelligentie. 

Lasse Niemeijer

Administratief medewerker

Lasse werkt sinds april 2023 bij BaKZ. Hij ondersteund o.a. het team met de dagelijkse administratieve verwerking, secretariële en receptionele taken.

Flo van der Steeg

Bedrijfspoedel

Flo werkt sinds 2016 bij BaKZ. Zij zorgt voor een lach op uw gezicht. Voornamelijk is ze in haar mandje te vinden vlak bij de verwarming.