Ons kantoor

Over ons

Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist legt de nadruk op persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van uw cijfers. Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist is geen gemiddeld administratie- en advieskantoor. Echt tijd nemen voor uw zaken, pas tevreden zijn als u precies weet wat ons advies inhoudt. Een scherp oog voor uw bedrijfssituatie, oftewel wij zijn sterk in cijfers.

Het merendeel van onze klanten bestaat uit ondernemingen uit het midden-en kleinbedrijf waarvoor wij de complete financiële administratie voeren. Niet alleen ondernemingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. 

Aangezien wij volledig transparant werken betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie van uw onderneming. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete financiële administratie. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar buiten de reguliere kantoortijden.

Cultuur BaKZ

De cultuur van Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist wordt grotendeels bepaald door onze medewerkers en komt tot uitdrukking in de volgende vier pijlers:

  • Samenwerking en teamspirit zijn de basis voor ons succes. Aantoonbare verbeteringen in de administratieve bedrijfsvoering komen alleen tot stand door een goede samenwerking tussen cliënten en medewerkers.
  • Netwerk en contacten bepalen in hoeverre een organisatie in staat is integrale oplossingen te bieden. Juist het netwerk maakt de inzet van Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist waardevol voor de cliënt.
  • Betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel bepalen in hoeverre de cliënt het gevoel heeft professioneel en vakkundig te worden geholpen. Afspraak is afspraak en aan verwachtingen die worden geschapen, wordt ook voldaan.
  • Kennis en expertise in de financiële dienstverlening bevorderen een goede communicatie. Dit leidt tot wederzijdse verrijking en succes.