Onze klanten 

Onderstaand een aantal van onze klanten, klik op één van onderstaande logo's om naar de website van deze bedrijven te gaan.

Boekhandel Kramer & van Doorn B.V.


De grote algemene boekhandel aan de Slotlaan 221 in Zeist. Een winkel waar je boeken kunt kopen in een gezellige huiskamersfeer. Waar je uitgebreid kunt rondkijken en de boeken door kunt bladeren op één van de ruime Chesterfield banken, of op een comfortabele fauteuil bij onze haard. 

Maar ook de boekhandel waar je even kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Binnen, of buiten op ons terras. Een gastvrije winkel waar we je cadeaus natuurlijk altijd goed verzorgd en smaakvol inpakken, waar je vanzelfsprekend kunt betalen met de Boekenbon of VVV cadeaukaart en er altijd een bak met vers water voor de hond klaar staat. Én waar je zelfs naar binnen kunt komen voor een fietspomp of een pleister in geval van nood. 

Broese Boekverkopers B.V.


Gevestigd aan de Oudegracht 112-B in Utecht met een team deskundige boekverkopers is Broese een begrip in Utrecht en ver daarbuiten, bovendien één van de grootste boekhandels van Nederland. Met een vernieuwende concept wordt verder gebouwd aan een iconisch stuk Utrechtse geschiedenis dat teruggaat tot 1845.

Broese streeft ernaar u te verrassen met hun bijzondere collecties. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van Nederlandse en anderstalige literatuur, wetenschap, kinderboeken, geschiedenis, kunst, ramsj en nog veel meer... Ook voor muziek (cd's en vinyl) kunt u bij hun terecht, van klassiek tot pop! Via hun nieuwe site zijn ze ook in staat u online door de webwinkel te laten struinen. 

Stichting Hart van Zeist

Stichting Centrummanagement(centrumondernemers), vastgoedpartijen uit het centrum en de gemeente Zeist vormen samen stichting Hart van Zeist. Het doel van Stichting Hart van Zeist: d.m.v. gezamelijke aanpak, een levendig, vitaal en gastvrij centrum te behouden waar de bezoeker zich thuisvoelt. 

Taste & Tools

De speciaalzaak voor koffie & thee in Zeist! 

In het centrum van Zeist is Taste & Tools gevestigd. In deze moderne en overzichtelijke winkel kunt u terecht voor een geweldig assortiment aan, koffie, thee, delicatessen, cadeautjes, porselein en de onovertroffen handgemaakte bonbons van Visser Chocolade. Taste en Tools betekent kijk -, geur- en smaakgenot. 

SpeedComfort


De slimme radiatorventilator!

 • helpt je huis comfortabeler te krijgen
 • zorgt voor minder temperatuurschommelingen
 • maakt energiebesparing tot wel 30% mogelijk
 • is in een handomdraai te plaatsen
 • maakt nauwelijks geluid
 • gebruikt te verwaarlozen hoeveelheid stroom
 • geschikt voor radiatoren en convectoren

Yoga & More


Christy heeft Yoga&More in mei 2011 opgericht en is de eigenaar van deze mooie yogastudio. Christy geeft diverse lessen. De studio bestaat inmiddels al 12 jaar!

Bij Yogastudio Yoga & More in Zeist leer je o.a. om via Yoga met je lichaam samen te werken.

Je leert om binnen je grenzen te bewegen en met respect je lichaam te verzorgen.

Daarnaast kan je middels bewust bewegen ontdekken dat je in de kern puur Bewustzijn bent.

En dat neem je mee in je dagelijks leven.


Dinerspel.nl

Dinerspel.nl ontwikkelt en exploiteert spelconcepten die doorgaans tijdens een diner of bijvoorbeeld lunch en High Tea's gespeeld worden. Daarnaast maakt Dinerspel.nl ook spelconcepten op maat voor bijvoorbeeld brancheverenigingen. Het bedrijf is opgericht in 2001, is gevestigd in Utrecht en bestaat uit professionals uit de entertainmentbranche.

Het motto: origineel, tikkeltje ondeugend en aantrekkelijk geprijsd

De missie van Dinerspel.nl is het bieden van originele moord-, soap en andere arrangementen van hoog niveau tegen zo laag mogelijke prijzen door heel Nederland en Vlaanderen voor groepen vanaf 8 personen.

Bella Fashion Zeist


Bella is opgericht door Cristel van Bergen. Zij heeft altijd al de droom gehad om een eigen kledingwinkel te starten en in 2001 heeft zij ook de daad bij het woord gevoegd.

Bella is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zeist. De plek om even langs te wippen, een kop koffie te drinken, ideeen voor nieuwe combinaties op te doen en persoonlijke aandacht en eerlijk advies als je gericht op zoek bent naar iets nieuws.

V.O.F. Monte Rosso


Monterosso is in 1982 begonnen als een kleine pizzeria aan de Voorheuvel in Zeist. Het was de eerste pizzeria in Zeist! In de kleine ruimte, wat voorheen een schoenenzaak was, zat je knus en gezellig én krap bij Aldo en Silvana aan kleine tafeltjes te genieten van de heerlijke gerechten en een glaasje wijn. Monterosso is ondertussen een begrip geworden in Zeist. 

Het succes heeft er voor gezorgd dat de zaak uitgebouwd kon worden. De mogelijkheden waren beperkt, maar toch kon de toen grote tuin aan de achterkant van de zaak omgebouwd worden tot het restaurant van nu. Vele voorbijgangers en gasten vragen zich altijd maar af wat er daar ver achterin allemaal gaande is. Eenmaal gekeken wordt alles duidelijk, daar achterin gebeurt het allemaal, daar is het lekkere eten en de gezelligheid heen verplaatst!  

Insight First B.V.


Insight First genereert waarde door de klant in staat te stellen de prestaties van hun bedrijf te monitoren en dagelijks te sturen op basis van actuele inzichten. 


Insight First kan bijna elk type data koppelen en verschillende tools gebruiken om de prijs laag te houden. Geen idee waar te beginnen als het om data gaat? Geen probleem! Laat Insight First je helpen!   

Fysio Sonnevelt


Fysio Sonnevelt is een gespecialiseerde praktijk met ruime ervaring. De zorg óm mensen staat centraal. De praktijk aan de Bilderdijklaan 29 in Zeist is een vertrouwde omgeving. 

Zij onderscheiden zich door persoonlijke en deskundige aandacht. 

Totaaloplossing: zij maken hét verschil!
Fysio Sonnevelt hebben diverse behandelmethodes en specialismen in huis. Zo bieden zij de totaaloplossing voor een doelgerichte en efficiënte behandeling. Samen met hun zoeken zij met jou naar de meest succesvolle manier om kwaliteit van leven te optimaliseren. Goed Leven door Gezond Bewegen! 

LS Personal Finance

Lisette Spork heeft meer dan 22 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening bij zowel banken als in de accountancy. Met haar jarenlange ervaring biedt zij ondernemers en oud-ondernemers op een persoonlijke, vakkundige en oplossingsgerichte wijze inzicht en financieel voordeel in de gehele financiële huishouding van ondernemer in privé (en binnen zijn/haar ondernemingen). Hoe complexer hoe beter.

Hierbij kunt u o.a. denken aan onderwerpen op het gebied van gewenst netto besteedbaar inkomen, financiële en fiscale consequenties (deel)verkoop bedrijf, wonen- en werken, pensioen in de breedste zin van het woord, schenkingsstructuren, (levens)testamenten en huwelijkse- c.q. partnerschapsvoorwaarden en risico's als overlijden en arbeidsongeschiktheid. 

Carpaccio KEET


Edwin en Myra, zijn 24 jaar de uitbaters geweest van Eethuys De Goetsack in Zeist. Al die tijd heeft de carpaccio op hen op de menukaart gestaan. Het was een enorm populair gerecht. Behalve dat het veel besteld werd, werd het ook veelvuldig afgehaald. Even van te voren een belletje of gewoon binnenlopen en ze sneden hem à la minute. Hij was klaar terwijl u wacht. 

Nu ze gestopt zijn met het restaurant merken ze hoezeer de carpaccio gemist wordt. Het heeft ze aan het denken gezet en zo ontstond het idee om een bezorgservice op te zetten. Inmiddels is dat gerealiseerd. Vanaf nu is het mogelijk om op donderdag de carpaccio thuis te laten bezorgen en staan ze elke woensdag in het Walkartpark in Zeist.

Taverna De Griek

Taverna de Griek is een sfeervol restaurant en is sinds 2001 gevestigd in het gezellige Hilversum. Maak kennis met de pure Griekse keuken, niet alleen door de ruime opzet in de toch zeer knusse ruimte, maar ook door de fijne smaak van de gerechten.

Laat u verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken. 

Ook kunt u een uitgebreide selectie van heerlijke speciale Griekse wijnen kopen. 

Biemans Stucadoorsbedrijf B.V.


Biemans Stucadoorsbedrijf B.V. is een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf in Zeist. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Lijstwerk
 • Pleisterwerk
 • Schuurwerk
 • Tegelwerk

Loodgietersbedrijf G.J. Hofstee


Loodgietersbedrijf G.J. Hofstee is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Zij staan tot uw dienst met alle loodgieters- en installatiewerken. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Installaie van een nieuwe ketel,
 • Dakgoten
 • Riolering
 • Renoveren van complete badkamer.

S.V. Phoenix


De club heeft 825 jeugdspelers die een grote rol hebben bij de vereniging. Zij worden opgeleid en ingezet als trainer en scheidsrechter bij de jongste jeugd. Zo leren zij jonge leden ook andere vaardigheden en waarborgen we de kwaliteit en continuïteit van de trainingen.


Met de sociabilitycommissie, het jeugdbestuur, de Vrienden van Phoenix en de Business Trophy organiseren zij allerlei activiteiten om de binding tussen de leden en partners met Phoenix te versterken. Daarbij worden zij geholpen door een grote groep enthousiaste vrijwilligers die zich op allerlei fronten inzet voor de club. 

SV Phoenix uit Zeist is één van de oudste sportclubs van Nederland, opgericht in 1884. Met een ledenaantal van bijna 1.500 is Phoenix één van de grotere verenigingen binnen de KNHB. 

Het is een gezellige familiehockeyclub waar sportiviteit, saamhorigheid en prestatie hand in hand gaan. Of je net begint als funkey, je selectie wilt spelen of nog lekker wilt sporten als veteraan of trimhockeylid: voor iedereen wil Phoenix een omgeving bieden waar je met respect voor elkaar omgaat. 

Jeffrey Dirkse 

Jeffrey Dirkse is een Nederlandse Freelance grafisch vormgever & Illustrator gevestigd in Utrecht.

WIlt u uw logo of andere grafische disigns laten bouwen? dan bent u bij Jeffrey Dirkse op het juiste adres!


PRL VASTGOED


Ontwikkeling, verhuur en renovatie van voornamelijk bedrijfsvastgoed. Daarnaast begeeft PRL Vastgoed zich ook op de woningmarkt. 

Hierbij moet u vooral denken aan de  ontwikkeling, verhuur en renovatie van appartementen (complexen). Ook Kan PRL Vastgoed u een helpende hand bieden wanneer u een nieuwe bedrijfsruimte zoekt en/ of wilt laten bouwen. PRL Vastgoed is een partij die van A t/m Z alles uit handen neemt. Vanaf het tekenwerk, vergunningen tot aan de oplevering aan opdrachtgever(s) of koper(s). Door de goede ervaring en samenwerking die PRL heeft met zijn vaste partners kan PRL Vastgoed voor u een betrouwbare partij zijn voor de bouw of renovatie van uw droom pand en/of appartement. Op deze website ziet u een kleine voorbeeld-selectie van het gerealiseerde werk van PRL Vastgoed.

Achilles Aquatics


Achilles Aquatics is sinds 2010 vanuit het midden van het land actief als groothandel in aquariumproducten. Zij voeren daarvoor een unieke assortiment met producten van gerenommeerde fabrikanten alsmede eigen merk stekbenodigdheden. 

Achilles Aquatics is voor haar klanten een betrokken partner met een professionele instelling: snel, Deskundig en Persoonlijk.


Slaapspecialist Van Ellen


Slaapspecialist Van Ellen is de zaak waar u het beste advies kunt krijgen over uw slaapcomfort. Sinds 2019 heeft Van Ellen een prachtige winkel geopend op de van Weedestraat 25 in Soest. 

Dankzij ruim 18 jaar ervaring in slaapcomfort kunt u rekenen op deskundig advies en de beste producten van verschillende merken. Zij werken samen met meerdere toonaangevende merken uit Nederland, België en Duitsland en zijn niet gebonden aan één merk. Zij zijn dealer van o.a. M Line, Pullman, Eastborn, Avek, Velda, van Dyck en Silvana." 


The Thaskforce


Organisatiescans

Helpen bij verbeteren

Workshops

Trainingen


In 5 stappen naar een evenement dat impact heeft, veilig is en efficiënt georganiseerd

Anneke Boonstra is er van overtuigd dat organisaties en medewerkers in de evenementenorganisatie, dierentuinen en pretparken het zichzelf makkelijker kunnen maken.
Dat resultaten kunnen verbeteren terwijl er met meer enthousiasme en plezier wordt gewerkt. En een evenement wordt neergezet waarover nog lang wordt nagepraat.

Hoe?

 • door helder te zijn over de identiteit en daarmee richting te geven aan bezoekers en medewerkers;
 • door plezier en een optimale service te bieden aan de bezoekers;
 • door veiligheid als een prioriteit te benoemen;
 • door slimmer te organiseren waardoor kosten worden bespaard en er geen energie wordt verspild;
 • door te leren en continu te willen verbeteren.

Zo zet je een high dopamine beleving en organisatie neer; net als Disney. Deze merknaam alleen al zorgt voor het vrijkomen van dopamine in de hoofden van bezoekers door de kwaliteit waar men voor staat en die de consument bevalt.

Attentie Attentie


Attentie Attentie is ontstaan in 2014 uit de drive om echt iets tastbaars achter te laten en creatief bij te dragen. De rode draad in het werk van Annete Looijestijn is dat ze in haar werk de persoonlijke kant benadruk in communicatie uitingen. Van klanten krijgt ze vaak terug dat het fijn samenwerken is omdat zij aan een half woord genoeg heeft. Ik denk graag mee en ben niet bang om mijn mening te geven (zonder te veel te sturen).

Ik wil je werk uit handen nemen. Ik ben altijd bezig met ondernemen, organiseren, met een scherp gevoel voor tekst & beeld. Ik vind een persoonlijke aanpak heel belangrijk. De inhoud staat voorop. We beleven beiden plezier aan onze samenwerking.

Dat ik nog veel meer ben dan alleen ondernemer zie je hieronder. Een kleine greep uit de dingen die ik ook ben. "Dit ben ik ook" laat ik vaak terugkomen in mijn werk. Onder andere in de coverworkshops die ik samen met Kairos Consultancy organiseer. 

Q-Medistore B.V.


Even snel een pakje wegbrengen: dat kunnen alle koeriersbedrijven wel.
Maar Q-Couriers gaat verder.
Of het nu om een zending gaat die met spoed opgehaald of geleverd
moet worden of om een zending met een langere aanlevertijd, wij
verzorgen deze altijd netjes en snel. Hiervoor hebben wij een keurig
(eigen schoon en rookvrij) wagenpark tot onze beschikking. Al onze diensten 


worden centraal gecoördineerd vanuit Scherpenzeel.
Wij werken met vaste representatieve chauffeurs die betrouwbaar en loyaal aan de opdrachtgevers zijn!

Drachter schildersbedrijf


De Leest GolfserviceDe leest Golfservice in Zeist is een gespecialiseerd in reparatie van golfschoen-en tasreparaties. Zij repareren o.a.:

 • vervangen van busjes van de (soft)spikes in de zool
 • vervangen van ritsen in golftassen
 • APKaatje voor uw golfschoenen
 • verkoop en (de)montage van (soft)spikes
 • semi-orthopedische aanpassingen
 • ombouwen van gewone schoen/laars naar golfschoen/laars
 • en ook reparatie van gewone schoenen en paardrijlaarzen