Onze klanten 
Onderstaand een aantal van onze klanten, klik op één van onderstaande logo's om naar de website van deze bedrijven te gaan.

Boekhandel Kramer & van Doorn B.V.


De grote algemene boekhandel aan de Slotlaan 221 in Zeist. Een winkel waar je boeken kunt kopen in een gezellige huiskamersfeer. Waar je uitgebreid kunt rondkijken en de boeken door kunt bladeren op één van de ruime Chesterfield banken, of op een comfortabele fauteuil bij onze haard. 

Maar ook de boekhandel waar je even kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Binnen, of buiten op ons terras. Een gastvrije winkel waar we je cadeaus natuurlijk altijd goed verzorgd en smaakvol inpakken, waar je vanzelfsprekend kunt betalen met de Boekenbon of VVV cadeaukaart en er altijd een bak met vers water voor de hond klaar staat. Én waar je zelfs naar binnen kunt komen voor een fietspomp of een pleister in geval van nood. 

Taste & Tools


In het centrum van Zeist is Taste & Tools gevestigd. In deze moderne en overzichtelijke winkel kunt u terecht voor een geweldig assortiment aan, koffie, thee, delicatessen, cadeautjes, porselein en de onovertroffen handgemaakte bonbons van Visser Chocolade. Taste en Tools betekent kijk -, geur- en smaakgenot. 

Broese Boekverkopers B.V.


Boekhandel Broese boekverkopers, is sinds 1974 gevestigd aan de Stadhuisbrug 5 in Utrecht. Een prachtige locatie, midden in het centrum, tegenover het stadhuis en op slechts twee steenworpen afstand van de Dom. Met vele jaren ervaring van de medewerkers is Broese boekverkopers een vertrouwd adres voor de Utrechtse boekenliefhebber en ver daarbuiten. 

SpeedComfort


De slimme radiatorventilator!

 • helpt je huis comfortabeler te krijgen
 • zorgt voor minder temperatuurschommelingen
 • maakt energiebesparing tot wel 30% mogelijk
 • is in een handomdraai te plaatsen
 • maakt nauwelijks geluid
 • gebruikt te verwaarlozen hoeveelheid stroom
 • geschikt voor radiatoren en convectoren

Dinerspel.nl

Dinerspel.nl ontwikkelt en exploiteert spelconcepten die doorgaans tijdens een diner of bijvoorbeeld lunch en High Tea's gespeeld worden. Daarnaast maakt Dinerspel.nl ook spelconcepten op maat voor bijvoorbeeld brancheverenigingen. Het bedrijf is opgericht in 2001, is gevestigd in Utrecht en bestaat uit professionals uit de entertainmentbranche.

Het motto: origineel, tikkeltje ondeugend en aantrekkelijk geprijsd

De missie van Dinerspel.nl is het bieden van originele moord-, soap en andere arrangementen van hoog niveau tegen zo laag mogelijke prijzen door heel Nederland en Vlaanderen voor groepen vanaf 8 personen.

Bella Fashion Zeist


Bella is opgericht door Cristel van Bergen. Zij heeft altijd al de droom gehad om een eigen kledingwinkel te starten en in 2001 heeft zij ook de daad bij het woord gevoegd.

Bella is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zeist. De plek om even langs te wippen, een kop koffie te drinken, ideeen voor nieuwe combinaties op te doen en persoonlijke aandacht en eerlijk advies als je gericht op zoek bent naar iets nieuws.

V.O.F. Monte Rosso


Monterosso is in 1982 begonnen als een kleine pizzeria aan de Voorheuvel in Zeist. Het was de eerste pizzeria in Zeist! In de kleine ruimte, wat voorheen een schoenenzaak was, zat je knus en gezellig én krap bij Aldo en Silvana aan kleine tafeltjes te genieten van de heerlijke gerechten en een glaasje wijn. Monterosso is ondertussen een begrip geworden in Zeist. 

Het succes heeft er voor gezorgd dat de zaak uitgebouwd kon worden. De mogelijkheden waren beperkt, maar toch kon de toen grote tuin aan de achterkant van de zaak omgebouwd worden tot het restaurant van nu. Vele voorbijgangers en gasten vragen zich altijd maar af wat er daar ver achterin allemaal gaande is. Eenmaal gekeken wordt alles duidelijk, daar achterin gebeurt het allemaal, daar is het lekkere eten en de gezelligheid heen verplaatst!  

Carpaccio KEET


Edwin en Myra, zijn 24 jaar de uitbaters geweest van Eethuys De Goetsack in Zeist. Al die tijd heeft de carpaccio op hen op de menukaart gestaan. Het was een enorm populair gerecht. Behalve dat het veel besteld werd, werd het ook veelvuldig afgehaald. Even van te voren een belletje of gewoon binnenlopen en ze sneden hem à la minute. Hij was klaar terwijl u wacht. 

Nu ze gestopt zijn met het restaurant merken ze hoezeer de carpaccio gemist wordt. Het heeft ze aan het denken gezet en zo ontstond het idee om een bezorgservice op te zetten. Inmiddels is dat gerealiseerd. Vanaf nu is het mogelijk om op donderdag de carpaccio thuis te laten bezorgen en staan ze elke woensdag in het Walkartpark in Zeist.

Taverna De Griek

Taverna de Griek is een sfeervol restaurant en is sinds 2001 gevestigd in het gezellige Hilversum. Maak kennis met de pure Griekse keuken, niet alleen door de ruime opzet in de toch zeer knusse ruimte, maar ook door de fijne smaak van de gerechten.

Laat u verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken. 

Ook kunt u een uitgebreide selectie van heerlijke speciale Griekse wijnen kopen. 

Biemans Stucadoorsbedrijf B.V.


Biemans Stucadoorsbedrijf B.V. is een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf in Zeist. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Lijstwerk
 • Pleisterwerk
 • Schuurwerk
 • Tegelwerk

Loodgietersbedrijf G.J. Hofstee


Loodgietersbedrijf G.J. Hofstee is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Zij staan tot uw dienst met alle loodgieters- en installatiewerken. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Installaie van een nieuwe ketel,
 • Dakgoten
 • Riolering
 • Renoveren van complete badkamer.

Jeffrey Dirkse 

Jeffrey Dirkse is een Nederlandse Freelance grafisch vormgever & Illustrator gevestigd in Utrecht.

WIlt u uw logo of andere grafische disigns laten bouwen? dan bent u bij Jeffrey Dirkse op het juiste adres!


Seyster Bouw B.V.


Q-Medistore B.V.


Even snel een pakje wegbrengen: dat kunnen alle koeriersbedrijven wel.
Maar Q-Couriers gaat verder.
Of het nu om een zending gaat die met spoed opgehaald of geleverd
moet worden of om een zending met een langere aanlevertijd, wij
verzorgen deze altijd netjes en snel. Hiervoor hebben wij een keurig
(eigen schoon en rookvrij) wagenpark tot onze beschikking. Al onze diensten 


worden centraal gecoördineerd vanuit Scherpenzeel.
Wij werken met vaste representatieve chauffeurs die betrouwbaar en loyaal aan de opdrachtgevers zijn!

Drachter schildersbedrijf


Vereniging van Eigenaars Flat Pasadena


De Leest GolfserviceDe leest Golfservice in Zeist is een gespecialiseerd in reparatie van golfschoen-en tasreparaties. Zij repareren o.a.:

 • vervangen van busjes van de (soft)spikes in de zool
 • vervangen van ritsen in golftassen
 • APKaatje voor uw golfschoenen
 • verkoop en (de)montage van (soft)spikes
 • semi-orthopedische aanpassingen
 • ombouwen van gewone schoen/laars naar golfschoen/laars
 • en ook reparatie van gewone schoenen en paardrijlaarzen